Over C4Me

Wij zijn C4Me
C4Me is een nieuwe, online zorgverzekering. Wij bieden goede zorg tegen een van de laagste premies van Nederland. C4Me staat voor helderheid, transparantie en gemak. We maken dus niets ingewikkelder dan nodig is. En we bieden overzichtelijke polisvoorwaarden. In 1 oogopslag kun je zien wat wel en wat niet vergoed wordt bij ieder pakket. Daarnaast hebben we 3 aanvullende pakketten ontwikkeld die aansluiten bij verschillende wensen. Dat betekent dat er altijd een pakket is dat perfect aansluit bij jouw wensen. Zo is alles goed geregeld, zonder gedoe en zonder dat je teveel betaalt. Dat is C4Me.

De rol van Avéro Achmea, SUCSEZ en Aevitae
C4Me koopt de zorg in bij Avéro Achmea. Zij zijn risicodrager voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen van C4Me. Hierdoor ben je verzekerd van het beste van twee partijen. De kennis en het vertrouwen van een grote maatschappij en de uitstekende service en lage premie die hoort bij een kleinere partij. Daarnaast leveren SUCSEZ en Aevitae de service voor C4Me. Dit betekent dat alle C4Me verzekerden de uitstekende service van Aevitae ervaren en ook post kunnen ontvangen uit naam van SUCSEZ of Aevitae. Aevitae maakt de polissen op en verwerkt declaraties. SUCSEZ is de tussenpersoon op de door jou afgesloten polis. Zij verzorgen de klantenservice voor C4Me en is verantwoordelijk voor alle communicatie naar jou als C4Me verzekerde. SUCSEZ is ingeschreven bij de Autoriteit financiële markten onder nummer 12012119. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Voor meer informatie over ons, klik dan hier voor onze advieswijzer.

Naturapolis
De basiszorgverzekering van C4Me is een naturapolis (Zorg Plan Natura). De zorginkoop voor deze polis wordt gedaan door Avéro Achmea. Avéro Achmea heeft met de meeste zorgverleners goede afspraken gemaakt waardoor je zelf bijna geen zorgnota's hoeft voor te schieten. Zorgverleners declareren in veel gevallen rechtstreeks bij ons. Wil je een zorgverlener bezoeken waar Avéro Achmea geen afspraken mee heeft gemaakt? Dat kan natuurlijk. Maar je kunt dan wel te maken krijgen met een lagere vergoeding. Controleer daarom altijd of je zorgverlener een contract heeft met Avéro Achmea. De gecontracteerde zorgverleners vind je in de Zorgzoeker. Lekker duidelijk. Net als C4Me.